Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 26.01.2016
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...
publicat la 02.02.2016
Voturi:31
Lumanare parfumata
Veioza OSVINO, LED
Unghiera BISALUO
Perie de pantofi
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Placa de tocat fata-verso
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 10:47
de Panacris 9
ieri la 10:34
ieri la 09:35
de laura_n 7
pe 10.02 la 16:28
pe 10.02 la 11:10
6 comentarii
5 comentarii
9 voturi
6 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
adasev12 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sis 1
palpabil 1
Panacris 9
2074 puncte
Rocsi 9
356 puncte
vasimur 4
273 puncte
RODIMUR 8
251 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Tarta cu ciocolata si ricotta
Blatul Se cerne făina, cacao și praful de copt; se amestecă într-un bol încăpător toate ingredientele, până se obține un aluat elastic și ușor de modelat. Se oprește un sfert din aluat, se învelește în folie alimentară și se dă la...