publicat la 21.04.2014
publicat la 21.04.2014
publicat la 21.04.2014
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Supa de galuste
Ceapa , telina, morcovii si aripile de curcan le-am pus la fiert , avand grija ca din cand in cand sa adun spuma de deasupra. Oula le-am batut si le-am amestecat cu grisul. Cand aripile s-au fiert , le-am scos pe o farfurie si am scos toate oasele , apoi am portionat carnea, si am pus-o...
Ciorba de fasole boabe
Fasolea am pus-o inainte cu o zi in apa. Am ras morcovii, ardeiul si ceapa am tocat-o marunt, si impreuna cu uleiul le-am calit putin. Intre timp am pus fasolea la fiert circa 15 min, dupa care am scurs apa, si impreuna cu legumele calite , cu costita spalata si...
Ciorba de fasole verde
Se rad morcovii si telina , se toaca ardei si dovlecelul si se pun cu uleiul la calit vreo 2 minute. Apoi se toarna 4 lt apa, se adauga ceapa intreaga ( mie nu-mi place ceapa tocata in ciorbe ) , se adauga fasolea curatata spalata , se sareaza si apoi se lasa la fiert. Cand s-au fiert legumele se...