Bucataria_lui_Tavi

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 20.05.2010

RETETE35
PRIETENI7
Retete / Dulciuri

Spuma de capsuni cu mere

In Dulciuri la 6 Iun 2010

Pregatire ingrediente: Taiati capsunile cuburi si separati galbenusurile de albusuri. Curatati merele de coaja, scoateti-le cotorul si taiati-le cuburi. Stoarceti lamaia, pregatiti-va fructoza si praful de gelatina si aveti toate ingredientele gata pentru preparare. Preparare spuma de...

Clatite cu piure de kiwi si capsuni

In Prajituri la 2 Iun 2010

Preparare aluat clatite: Puneti ouale intr-un bol si bateti-le. Adaugati in mixer faina, zaharul si sarea. Porniti mixerul, la viteza mica, si adaugati treptat oul. Adaugati si laptele, putin cate putin (si apa daca puneti jumate-jumate cu laptele). Lasati sa se mixeze toata compozitia timp de...

Beignets

In Prajituri la 27 Mai 2010

Preparare Beignets: Puneti apa intr-un ibric. Adaugati si untul, zaharul tos si sarea. Aduceti la fierbere apa si lasati sa fiarba 30 de secunde, la foc mic. Adaugati faina, toata odata, si amestecati rapid pana se leaga compozitia si obtineti un aluat omogen, moment in care luati ibricul de...

American Cheesecake

In Prajituri la 24 Mai 2010

Puneti biscuitii intr-un vas mare si sfaramati-i cu mana pana obtineti un fel de pesmet cu o granulatie mai mare. Adaugati untul topit si amestecati bine pana se incorporeaza bine untul in compozitie. Turnati apoi biscuitii intr-o forma de tort si presati-i bine, pana simtiti ca aveti un...

Placinta cu branza

In Prajituri la 21 Mai 2010

Preparare placinta cu branza de vaci si stafide: Preparati in primul rand aluatul pentru foi( preparare aluat placinta ), dupa care incepeti prepararea umpluturii. Este de preferat sa aveti aluatul preparat de seara si sa-l lasati peste noapte la frigider. Incepeti pregatirea ingredientelor...

American Apple Pie – Placinta cu mere

In Prajituri la 20 Mai 2010

Se toarna faina in mixer. Se adauga sarea, zaharul si untul. Se amesteca pe lent, aproximativ 2 minute, pana cand se omogenizeaza. Se adauga untul si lasam sa se omogenizeze cat mai bine. Adaugati jumatate din apa si lasati sa se omogenizeze, dupa care mai adaugati din cand in cand cate...

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

O faptă bună nu e niciodată inutilă.Nicio munca nu e in zadar.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 29

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu cașcaval și chorizo - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 09:26

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]