Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 04.02.2017
Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 5 oua. Galbenusurile se freaca cu uleiul (treptat ca la maioneza). Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga treptat zaharul amestecandu-se pana se obtine o spuma tare. Se...
mai multe
publicat la 04.02.2017
In cont 2
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Ciocan pentru carne
Cantar digital pentru bucatarie
Lumanare parfumata
Set de 10 forme pentru briose
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:38
de RODIMUR 8
ieri la 15:33
ieri la 12:01
pe 30.05 la 16:01
pe 30.05 la 15:03
de Rocsi 9
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
RODIMUR
Rocsi
vero_closca 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
2441 puncte
RODIMUR 8
1145 puncte
Andra_Constantinescu 6
1003 puncte
vasimur 4
238 puncte
Panacris 9
110 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Chec cu ce vreti voi
Se separa albusurile de galbenusuri de la cele 5 oua. Galbenusurile se freaca cu uleiul (treptat ca la maioneza). Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se adauga treptat zaharul amestecandu-se pana se obtine o spuma tare. Se...