Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 29.11.2011
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...
mai multe
publicat la 29.11.2011
Tava pentru servire Jalz Jalz
Cantar digital pentru bucatarie
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Ciocan pentru carne
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
pe 12.09 la 16:13
pe 12.09 la 15:29
pe 12.09 la 10:51
pe 11.09 la 08:44
pe 10.09 la 08:05
4 comentarii
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
RODIMUR
vasimur
micki 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
sorin 1
brianna 1
soraana 1
RODIMUR 8
911 puncte
vasimur 4
616 puncte
abstract01 1
500 puncte
mihaelar63 9
307 puncte
Caty 3
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Papricaş cu cartofi şi cârnaţi
Cartofii timpurii se pun în apă rece, se curăţă (răzuiesc) de coaja, se spală şi se taie, cele mari în două, iar cele mici rămân întregi. Cârnaţii se pun pentru câteva secunde în apă, –...