Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 03.07.2014
Se prepara un sirop pe foc din: 3 linguri de zahar, 3 linguri de apa, untul si cacaoa. Se lasa la racit. Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma tare cu cele 5 linguri de zahar, apoi incorporam pe rand galbenusurile...
mai multe
publicat la 03.07.2014
Pensula de patiserie
Veioza OSVINO, LED
Set de 10 forme pentru briose
Tava pentru servire Jalz Jalz
Set de 2 rasnite pentru mirodenii Liagué
Rola de folie pentru prajituri
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 08:58
de RODIMUR 8
ieri la 18:50
de laura_n 7
ieri la 13:47
ieri la 13:34
ieri la 10:50
6 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
7 voturi
6 voturi
5 voturi
vasimur
MotanLaOale
Georgia 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
adrianamocodean 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Inghetata de Cacao
Se prepara un sirop pe foc din: 3 linguri de zahar, 3 linguri de apa, untul si cacaoa. Se lasa la racit. Separam albusurile de galbenusuri, batem albusurile spuma tare cu cele 5 linguri de zahar, apoi incorporam pe rand galbenusurile...