Bun venit!LOGIN • CONT NOU
5
Bucatarassenzational
Deva
Bucataras din 20.03.2013
Se pune nesul si zaharul , se adauga apa si laptele se amesteca. Se pun cuburile de gheata. Se topeste ciocolata si se racoreste , apoi se pune pe marginile paharului. Se pune frisca iar deasupra iarasi putin de ciocolata topita !!
publicat la 16.06.2020
publicat la 25.04.2020
publicat la 10.04.2020
Este pentru prima oară când oul tău fiert are gheruţe şi un început de cioc. Intrepretezi asta ca pe un semn bun. Noi nu.
Voturi:32
Voturi:65
Voturi:53
In cont 86
Taietor de pizza
Unghiera BISALUO
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Lumanare parfumata
Pensula de patiserie
Set de 2 decojitoare universale de legume
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:33
ieri la 16:03
ieri la 12:08
pe 21.11 la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
vasimur
Bucataras
nilguin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MihaelaB79 1
Emil 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Frappe
Se pune nesul si zaharul , se adauga apa si laptele se amesteca. Se pun cuburile de gheata. Se topeste ciocolata si se racoreste , apoi se pune pe marginile paharului. Se pune frisca iar deasupra iarasi putin de ciocolata topita !!