Delicii Sanatoase

1

Bucataras
incepator

Cluj-Napoca

Bucataras din 20.08.2013

RETETE18
PRIETENI29
Retete / Mancaruri de post

Tarta cu leurda

In Mancaruri de post la 11 Mar 2014

Dupa ce au stat peste noapte la hidratat, semintele de floarea soarelui se spala bine si se elimina cat mai mult din pielita lor. Se pun apoi in robotul cu lama S, impreuna cu toate celelalte ingrediente si se proceseaza pana totul este bine macinat si omogenizat. Compozitia a iesit foarte...

Painici la deshidrator cu ceapa si masline

In Mancaruri de post la 20 Noi 2013

Migdalele si semintele de floarea soarelui le-am pus la inmuiat in apa peste noapte. Daca maslinele sunt prea sarate, laati-le si pe acestea in apa cateva ore. Am pus in blender migdalele si semintele de floarea soarelui impreuna cu cele 2 cani de apa si am procesat pana totul s-a...

Salata cu orez negru

In Mancaruri de post la 17 Oct 2013

Orezul se pune la fiert cu cele doua cani de apa. Am citit ca se recomanda si hidratarea in apa inainte de a fi gatit. Se fierbe la foc mic timp de 20-30 minute. Dupa ce a fiert eu l-am pus intr-o sita si l-am spalat cu apa calduta. Nu devine lipicios. Apoi l-am pus in bol,am adaugat legumele...

Pilaf de mei cu ciuperci marinate

In Mancaruri de post la 30 Sep 2013

Ciupercile marinate: Curatam ciupercile de pielita si le taiem felii. Ardeiul il taiem si pe el in fasii subtiri. Punem ingredientele pentru sos intr-un bol si le amestecam bine, apoi punem treptat din ciuperci si amestecam pentru a se imbiba sosul cat mai bine in ciuperci si ardei....

Afisate 1 - 4 din 4 retete    

Postari recente

publicat la 01.05.2014

Pateu de nuci cu usturoi

publicat la 11.03.2014

Tarta cu leurda

Horosmopul tau de astazi:

Rac

Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.

 
 
 

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]