Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Odorheiu Secuiesc
Bucataras din 18.11.2015
1. Trebuie să facem maia acasă și să-l hrănim în această seară pentru a frământa a doua zi. 50 g maia, 100 g făină de secară, și 50 ml apă. Lucrăm bine împreună pentru a opri lingura dinăuntru. 2. Lăsăm maia într-un loc cald și lucrăm cu el...
publicat la 21.11.2021
publicat la 18.11.2021
publicat la 18.03.2016
Voturi:76
Voturi:49
Voturi:17
In cont 17
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Catalina L 8
la 20:55
la 20:45
la 20:32
de Bucataras 6
la 09:25
de oanapl 8
ieri la 14:02
6 comentarii
5 comentarii
de Rocsi 9
4 comentarii
de vasimur 4
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
Catalina L
ianculubita 6
Ureaza-i "La Multi Ani!"
madi_marin 7
Rocsi 9
1543 puncte
vasimur 4
1192 puncte
Andra_Constantinescu 6
1000 puncte
RODIMUR 8
221 puncte
Sidy 4
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Paine casa facuta din faina integrala cu maia
1. Trebuie să facem maia acasă și să-l hrănim în această seară pentru a frământa a doua zi. 50 g maia, 100 g făină de secară, și 50 ml apă. Lucrăm bine împreună pentru a opri lingura dinăuntru. 2. Lăsăm maia într-un loc cald și lucrăm cu el...