Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 16.06.2014
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...
mai multe
publicat la 16.06.2014
Set de 2 borcane de depozitare
Ciocan pentru carne
Lumanare parfumata
Pensula de patiserie
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 4 pahare de whisky
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 18:50
de laura_n 7
la 13:47
la 13:34
de Bucataras 6
la 10:50
ieri la 09:14
6 comentarii
4 comentarii
de oanapl 8
7 voturi
6 voturi
5 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
laura_n
Alexandra Elena 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
iulia10 1
moni_marih 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Cartofi noi pane (BRAMBORAKI)
Cartofii se curata, si se dau pe razatoarea mica. Usturoiul se piseaza in cartofi, se adauga faina, sarea si piperul, dupa gust. Daca nu puteti sa gustati cartofii cruzi puneti o lingurita de sare si una de piper. Mestecati bine totul si luati cu...