Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 10.10.2015
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...
mai multe
publicat la 09.11.2015
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Ciocan pentru carne
Perie de pantofi
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Termometru cu ecran LCD
Set de 2 teluri Kasahome
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 17:49
de Bucataras 6
la 08:45
ieri la 10:51
pe 03.03 la 09:02
de Constelatialeu 9
pe 28.02 la 16:07
5 comentarii
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
vasimur
Panacris 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Constelatialeu 9
1180 puncte
Andra_Constantinescu 6
1100 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Rocsi 9
418 puncte
vasimur 4
251 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Crema de branza cu verdeata
Untul incalzit la temperatura camerei il vom bate cu un praf de sare cu ajutorul mixerului sau unui robot de bucatarie pana devine cat mai spumos.Cand acesta devine pufos vom adauga treptat branza de vaci pana la omogenizarea totala a...