Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 15.06.2013
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...
mai multe
publicat la 15.06.2013
Coaster extensibil Cook Concept
Set de 2 recipiente pentru cereale
Suport pentru ustensile de bucatarie
Termometru cu ecran LCD
Taburet pliabil telescopic
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:27
ieri la 08:21
pe 07.10 la 11:00
pe 06.10 la 07:57
de Constelatialeu 9
pe 05.10 la 17:54
5 comentarii
4 comentarii
de RODIMUR 8
de Rocsi 9
3 comentarii
6 voturi
5 voturi
Rocsi
RODIMUR
crisstina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
danaioana 1
Rocsi 9
1334 puncte
oanapl 8
1000 puncte
mirela0911 8
Sidy 1
200 puncte
vasimur 4
182 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pandispan cu visine
Se bat albusurile cu zaharul cu mixerul pana la consistenta mai tare, se adauga galbenusurile unul cate unul, se adauga incet uleiul si apa, pe rand. Se baga coaja rasa de la portocala sau lamaie. Se incorporeaza faina incet si usor cu o lingura...