Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 4 pahare de whisky
Taburet pliabil telescopic
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de oanapl 8
la 18:45
de Bucataras 6
pe 21.03 la 15:03
pe 21.03 la 14:02
pe 21.03 la 10:21
de Retete_gustoase 1
pe 20.03 la 17:01
5 comentarii
4 comentarii
5 voturi
4 voturi
Rocsi
oanapl
Rocsi 9
2285 puncte
oanapl 8
1086 puncte
gaby_duceag 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
vasimur 4
222 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...