Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2013
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...
mai multe
publicat la 28.04.2013
Suport pentru ustensile de bucatarie
Set de sticla pentru apa calda si 2 huse
Pantofar cu 3 nivele Songmics
Taietor de pizza
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 08:58
de RODIMUR 8
pe 14.05 la 18:50
de laura_n 7
pe 14.05 la 13:47
pe 14.05 la 13:34
pe 14.05 la 10:50
6 comentarii
de oanapl 8
4 comentarii
de Catalina L 8
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
vasimur
MotanLaOale
getix 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Swanheart 1
nacularisa 1
oanapl 8
2060 puncte
Catalina L 8
1577 puncte
vasimur 4
1245 puncte
Andra_Constantinescu 6
1200 puncte
Rocsi 9
438 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciambelline al vino ( Covrigei cu vin )
Intr-un lighenas se toarna mai intai paharul de zahar,apoi uleiul,vinul si semintele le anason.Se amesteca bine iar apoi se toarna faina atat cat sa iasa un aluat ca cel pentru paine.Se framanta pana nu se mai prinde de degete si de peretii...