Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 01.03.2017
Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere. Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin...
publicat la 19.05.2017
In cont 2
Set de 50 insertii pentru friteuza cu aer si pensula cadou
Veioza OSVINO, LED
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Rola de folie pentru prajituri
Perie de pantofi
Set 3 cutite si 3 protectii Blaumann
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 23:30
la 21:44
de Bucataras 8
la 10:41
de Constelatialeu 9
pe 01.11 la 17:28
pe 01.11 la 10:09
de Rocsi 9
7 comentarii
4 comentarii
de Caty 3
8 voturi
7 voturi
RODIMUR
Rocsi
Caty
botcrina 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
georgiaskitchen 1
bubulina44 1
Rocsi 9
1360 puncte
mihaelar63 9
203 puncte
Valclaudia 9
200 puncte
Sidy 1
103 puncte
Andra_Constantinescu 6
84 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Ciorba de purcel cu smantana
Taiem carnea in cubulete mici, apoi o punem la fiert intr-o oala, cu 3 l. de apa. Cand incepe sa apara spuma, o indepartam cu ajutorul unei spumiere. Intre timp, curatam si spalam toate legumele, le tocam marunt si le adaugam in oala, mai putin...