LauraO

1

Bucataras
incepator

Bucuresti

Bucataras din 24.01.2011

RETETE4
PRIETENI1
Retete

Supa de usturoi

In Supe la 17 Feb 2011

Se iau doua capatani mari de usturoi, se curata si se taie feliute subtiri. Se incing intr-o oala o lingura de ulei de masline si o lingura de unt in care punem la calit usturoiul. Se lasa la calit 3 minute, amestecand din cand in cand sa nu se arda. Peste, se toarna 1,5 litri apa calda si se...

Tortilla de patatas cu ardei si branza

In Aperitive / Garnituri la 8 Feb 2011

Un cartof mare curatat si taiat felii subtiri se rumeneste intr-o tigaie neaderenta in 2 linguri ulei de masline. Dupa ce s-au rumenit bine pe ambele parti, feliutele de cartof se scot si se lasa la scurs pe un servetel. In aceasi tigaie se pun la calit o ceapa medie taiata julien, feliute de...

Paine de casa cu masline si rosii uscate la soare

In Piine la 6 Feb 2011

In 100 ml lapte caldut am dizolvat un cub de drojdie, 1 lingura de zahar si faina, pana cand compozitia a ajuns la consistenta smantanii. Se lasa sa creasca intr-un loc cald 20 de minute. Intr-un bol se pun 500g faina, 1 lg-ta de sare, amestecul de drojdie dospit, bucatele de masline si...

Linguine con vongole

In Paste la 3 Feb 2011

Am fiert linguinele (cam 3/4 din pachet) conform instructiunilor de pe ambalaj.  Intr-o tigaie antiaderenta am incins 3 linguri ulei de masline si am calit 4 catei de usturoi feliati si chilli uscat dupa gust timp de 3...

Afisate 1 - 4 din 4 retete    
Horosmopul tau de astazi:

Rac

Zâmbește! E încă legal și neimpozitabil.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]