Untura se incinge in oala in care se prepara gulasul.Se adauga ceapa care se prajeste pina ce prinde o culoare caramel inchisa.Se presara boia se amesteca scurt pina ce cuprinde toata ceapa si se stinge cu amestecul de apa + otet.
Cand da in clocot se adauga carnea,...
Preparare-Crema:
Smintina se pune pe foc pina ce da sa fiarba,se adaoga ciocolata si se amesteca in continuu pina aceasta s-a topit. Se adaoga esenta de migdale sau lichiorul si se pune la rece peste noapte,in frigider. Inainte de a fii intinsa intre blaturi se mixeaza bine cu mixerul...
Azi va fi o zi trista. Vei ajunge in Africa şi cineva din grupul tau va uita tirbusonul acasa. Va trebui sa supravietuiesti numai cu apa si mancare :(.
Gulas de vita "arta VIENEZA"
Untura se incinge in oala in care se prepara gulasul.Se adauga ceapa care se prajeste pina ce prinde o culoare caramel inchisa.Se presara boia se amesteca scurt pina ce cuprinde toata ceapa si se stinge cu amestecul de apa + otet. Cand da in clocot se adauga carnea,...
Prajitura RAFAELO ®Laura S.
Preparare-Crema: Smintina se pune pe foc pina ce da sa fiarba,se adaoga ciocolata si se amesteca in continuu pina aceasta s-a topit. Se adaoga esenta de migdale sau lichiorul si se pune la rece peste noapte,in frigider. Inainte de a fii intinsa intre blaturi se mixeaza bine cu mixerul...