
publicat la 18.11.2013
publicat la 29.04.2013
publicat la 19.03.2013
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
hello@bucataras.ro
Pizza cu Sunca
Se prepara aluatul de pizza: se pune intr-un castron faina . Se face o adancitura la mijloc , se adauga drojdia, untul si sarea si turnam un pic de apa calduta pentru a dospi un pic drojdia.Se framanta aluatul bine pana devine elastic si nu mai este lipicios. Apoi se pune intr-un castron,...
Bagels
Se pune faina intr-un castron. Se adauga sarea si drojdia, apoi se face o adancitura la mijloc. Intr-un castronas se amesteca 2 oua cu uleiul si mierea si se toarna amestecul in adancitura din faina. Se adauga aproximativ 200 ml apa calduta la faina. Se amesteca totul cu spirala pentru aluat a...