
publicat la 30.07.2020
publicat la 30.07.2020
publicat la 16.07.2020
Rutina omoară distracţia. Dacă azi ai stat o oră pe bucătăraş.ro, mâine trebuie să stai două ore. De săptămâna viitoare te poţi muta definitiv aici!
Bucataras.ro
[email protected]
Shaorma
Spalam pieptul de pui (eu am folosit unul mai marisor) si il taiem fasii lungi si subtiri.Pregatim sosul de marinata: amestecam bucatile de pui cu uleiul de masline, sosul de soia, sare, piper, boia, cimbru, usturoi (am pus cam o lingurita din fiecare); acoperim cu folie...
Crispy Strips
Spalam si taiem pieptul de pui in fasii mai lungi. Il punem 2-3 ore la frigider (sau cel mai bine peste noapte) in sosul pentru marinata: amestecam laptele,cubul knorr, 1 lingurita de sare, 1 lingurita de usturoi granulat. Trecem carnea prin cele trei boluri, in ordine: ...