Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 23.11.2018
Cernem făina într-un castron. Presărăm sarea. Dizolvăm drojdia în apa căldută și o turnăm peste făină. Frământăm aluatul adăugând câte puțin ulei, până obținem un aluat nelipicios și ferm. Acoperim cu un prosop/folie de...
publicat la 12.03.2019
publicat la 11.03.2019
publicat la 08.03.2019
In cont 10
Ciocan pentru carne
Placa de tocat fata-verso
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Polonic cu coada lunga pentru gatit
Pensula de patiserie
Termometru cu ecran LCD
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
ieri la 16:33
ieri la 16:03
ieri la 12:08
pe 21.11 la 10:51
de Panacris 9
pe 20.11 la 14:48
de oanapl 7
6 comentarii
5 comentarii
de Caty 3
4 comentarii
6 voturi
5 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
nilguin 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MihaelaB79 1
Emil 1
Caty 3
2052 puncte
Rocsi 9
1250 puncte
vasimur 4
1198 puncte
oanapl 7
1103 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinta cu leurda si urda
Cernem făina într-un castron. Presărăm sarea. Dizolvăm drojdia în apa căldută și o turnăm peste făină. Frământăm aluatul adăugând câte puțin ulei, până obținem un aluat nelipicios și ferm. Acoperim cu un prosop/folie de...