Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Set de 3 boluri Ellenge
Termometru cu ecran LCD
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Placa de tocat fata-verso
Set de 2 teluri Kasahome
Set de 2 borcane de depozitare
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de RODIMUR 8
la 22:51
de Bucataras 8
la 09:10
ieri la 08:16
pe 22.08 la 15:04
pe 22.08 la 14:16
de Caty 3
5 comentarii
4 comentarii
3 comentarii
8 voturi
7 voturi
6 voturi
Caty
MotanLaOale
vasimur
Miha 9
Ureaza-i "La Multi Ani!"
rena 1
Mimonna 1
Caty 3
4278 puncte
RODIMUR 8
2187 puncte
MotanLaOale 8
1170 puncte
Rocsi 9
325 puncte
vasimur 4
193 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...