Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 27.11.2014
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...
mai multe
publicat la 27.11.2014
Taburet pliabil telescopic
Lumanare parfumata
Perie de pantofi
Set de 3 palnii JJYHEHOT
Termometru cu ecran LCD
Cleste pentru bucatarie Lawen, 3 piese
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Andra_Constantinescu 6
la 15:22
de vasimur 4
la 11:23
de Bucataras 8
la 11:02
de Adele 4
la 08:32
ieri la 07:46
4 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
5 voturi
4 voturi
Andra_Constantinescu
MotanLaOale
nyana 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
gabrielasfechis 1
Gabbo 1
oanapl 8
1000 puncte
abstract01 1
400 puncte
Sidy 1
203 puncte
Andra_Constantinescu 6
200 puncte
Adele 4
129 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Prajitura "Capriciul Doamnei"
Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui...