PatriciaVancea

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 27.11.2014

RETETE1
PRIETENI1
Retete

Prajitura "Capriciul Doamnei"

In Dulciuri la 27 Noi 2014

Pentru aluat, se amesteca faina cu grasimea, se freaca in mana, pentru a rezulta un aluat fraged. Dupa adaugarea celorlalte ingrediente, nu putem adauga din nou faina, pentru ca aluatul se intareste, in loc sa se topeasca in gura, cum ar trebui sa fie. Adaugam galbenusul de ou, sarea, zaharul,...

Afisate 1 - 1 din 1 retete    

Postari recente

publicat la 27.11.2014

Prajitura "Capriciul Doamnei"

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]