
publicat la 16.02.2012
publicat la 06.02.2012
publicat la 30.01.2012
Pentru tine, astăzi e (un fel de) ziua cârtiţei. De dimineaţă, scoate puţin capul pe fereastră, adulmecă mirosurile de la vecini şi ia o hotărâre epocală care, desigur, îţi va schimba viaţa: de astăzi, doar omletă!
Bucataras.ro
[email protected]
Ciuperci umplute cu brânză și cartofi la cuptor
Am început să pregătesc cartofii deoarece au nevoie de mai mult timp pentru coacere. Cepele roșii le-am tăiat feliuțe și le-am pus alături de cartofi. În mojar am amestecat verdețurile tocate cu 2-3 linguri de ulei de măsline și le-am turnat peste feliile de cartofi și...
Risotto cu legume
Mazărea şi fasolea le-am fiert 3 minute în apă clocotită, după care le-am strecurat şi le-am pus într-un vas cu apă rece şi gheaţă pentru câteva minute (păstrază vii culorile şi opreşte gătirea lor), apoi se strecoară din nou. Într-un vas am amestecat...