Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 04.06.2010
Se pun la calit rosiile taiate marunt (sunt bune si cele conservate) in uleiul de masline circa 2 minute. Se aduga bulionul si se amesteca incontinuu. Se adauga sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte!
In cont 2
Taburet pliabil telescopic
Unghiera BISALUO
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Coaster extensibil Cook Concept
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Gherca Daniela 5
la 20:14
de Bucataras 8
la 09:51
ieri la 10:37
pe 25.06 la 09:13
pe 24.06 la 07:17
5 comentarii
de Constelatialeu 9
3 comentarii
2 comentarii
5 voturi
4 voturi
3 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
dantes 5
Ureaza-i "La Multi Ani!"
LUK 1
Nepotica 1
Rocsi 9
2439 puncte
vasimur 4
158 puncte
RODIMUR 8
134 puncte
MotanLaOale 8
70 puncte
oanapl 8
7 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Sos salsa
Se pun la calit rosiile taiate marunt (sunt bune si cele conservate) in uleiul de masline circa 2 minute. Se aduga bulionul si se amesteca incontinuu. Se adauga sare si piper dupa gust. Se serveste fierbinte!