Zamfira

5

Bucataras
senzational

Brasov

Bucataras din 20.03.2012

RETETE373
PRIETENI274
Retete / Mancaruri de legume

Gulaş de legume

In Mancaruri de legume la 29 Noi 2015

Curăţăm, spălăm legumele şi le tăiem căt mai mărunt. Ceapa tocată o călim în ulei de floarea soarelui şi când prinde puţin luciu adăugăm o lingură mare de boia dulce, paprika, aşa cum îi spunem prin părţile noastre a Transilvaniei. Luăm vasul de pe foc...

Salată de cartofi cu chimen

In Mancaruri de legume la 24 Oct 2015

Fierbem cartofii în apă cu sare sau în aburi. Lăsăm sa se răcească astfel devin mai puțin sfărămicioși. Curățăm cartofii și îi tăiem rondele mai groase. Călim chimenul în ulei, nu mai mult de 1 minut, apoi adăugăm rondele de catofi, călim și cartofii...

Tocăniță de ciuperci cu morcovi

In Mancaruri de legume la 17 Oct 2015

Curățăm morcovii și ceapa. Ciupercile se curăță și se taie feliuțe. Dacă folosim ciuperci din conservă este bine dacă le clătim cu apă rece înainte de folosire. Călim ceapa tocată mărunt și morcovii dați pe răzătoarea mare. După călire adăugăm boiaua și...

Mancare turceasca de fasole cu rosii si cimbru

In Mancaruri de legume la 28 Mai 2013

Curatati pastaile de codite si de ate deoarece acestea nu se fierb si raman tari. Spalati fasolea. Intr-o oala fierbeti apa si apoi adaugati fasolea pastai pentru 8-10 minute, in functie de grosimea lor. Pastaile trebuie sa isi schimbe  culoarea si sa se inmoaie putin, fara sa fie complet...

Ciulama de ciuperci

In Mancaruri de legume la 4 Mar 2013

Curatam ciupercile si legumele (se pot folosi ciuperci din conserva si ardei de la congelator). Tocam ceapa marunt, calim in ulei si adaugam boia dulce. Adaugam ciupercile feliate, ardeiul tocat marunt. Lasam sa fiarba fara apa pentru ca legumele lasa apa. Dupa 10 minute putem adauga un pahar de...

Dovlecei la cuptor

In Mancaruri de legume la 21 Aug 2012

Curatam dovleceii, ii spalam si ii taiem rondele foarte subtiri.  Pregatim compozitia in care vom pune rondele de dovlecei. Amestecam ouale cu faina, praful de copt, sare, unt topit, 100 ml. smantana si curry. Amestecam dovleceii cu aceasta compozitie si-i punem intr-o tava unsa cu...

Mancare de dovlecei

In Mancaruri de legume la 14 Aug 2012

Curatam dovleceii, ii dam pe razatoare (mare). Calim putin ceapa si adaugam 1-2 lingurite boia dulce. Punem dovleceii peste ceapa, rosiile taiate cubulete, marar tocat, sare, piper. Completam cu apa cat sa acopere mancarea de dovlecei (nu e nevoie de foarte multa apa pentru ca dovleceii vor lasa...

Spanac cu ochiuri

In Mancaruri de legume la 19 Apr 2012

Curatam spanacul de codite, il spalam foarte bine si-l punem la fiert in apa cu putina sare. Timp de fierbere 15 minute. Spanacul fiert si strecurat il tocam marunt si e gata pregatit pentru a fi gatit. Calim faina in 3-4 linguri de ulei, adaugam spanacul, laptele, sare, piper. Dupa o fierbere...

Afisate 1 - 8 din 8 retete    

Postari recente

publicat la 05.08.2019

Friptura marinata la cuptor

publicat la 05.08.2019

Ciorba de burta

Horosmopul tau de astazi:

Rac

În sfârşit, talentele tale vor fi recunoscute de către un mare cineast. Rolul este destul de ciudat, filmările sunt în întregime la munte, personajul tău locuieşte într-o scorbură şi nu ai de spus nici o replică. Nu contează prea mult, orice debut e dificil şi, oricum, ratingul Animal Planet este din ce în ce mai rdicat.

 
 
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu mac și portocale - Desert aromat și delicios

ieri la 09:22

Brăduți dulci cu biscuiți și nucă - Desertul delicios perfect pentru sarbatori

pe 09.12 la 21:50

Ruladă de porc umplută cu cașcaval și bacon - Rețeta savuroasă și aromată

pe 09.12 la 09:44

Brăduț aperitiv cu cașcaval - Rețeta care te cucerește prin gust și aspect

pe 06.12 la 18:19

Cozonac pufos cu nucă și rahat - Rețeta tradițională de sărbători

pe 06.12 la 17:42

TOP
utilizatori

Rocsi

1272 puncte

Panacris

1101 puncte

abstract01

324 puncte

 Merisor

300 puncte

Lau

Lau 9

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]