Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 11.08.2016
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine
publicat la 23.08.2016
publicat la 22.08.2016
Cine care se trezeste maine primul de dimineata probabil va vorbi singur pe site :D
Voturi:24
Voturi:20
Voturi:22
Taburet pliabil telescopic
Veioza OSVINO, LED
Set de 2 recipiente pentru cereale
Set de 8 ustensile de bucatarie pentru copii
Set de 2 teluri Kasahome
Perie de pantofi
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:48
ieri la 08:08
pe 08.07 la 08:10
pe 07.07 la 08:14
de vasimur 4
pe 05.07 la 15:54
9 comentarii
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Caty
MotanLaOale
vasimur
nilgun 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
MARI34 1
Rocsi 9
1310 puncte
vasimur 4
1198 puncte
mirela0911 8
1000 puncte
mihaelar63 9
211 puncte
RODIMUR 8
162 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de porc cu fulgi de porumb
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine