Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Cluj
Bucataras din 11.08.2016
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine
publicat la 23.08.2016
publicat la 22.08.2016
Doctorul iti va spune sa stai departe de bautura. Nu-i bai, poti bea cu paiul.
Voturi:20
Voturi:24
Voturi:22
Set de 2 decojitoare universale de legume
Set de 100 pungi cu elastic pentru alimente
Ciocan pentru carne
Set de 3 boluri Ellenge
Perie de pantofi
Coaster extensibil Cook Concept
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Andra_Constantinescu 6
la 15:13
de vasimur 4
la 10:38
de Bucataras 8
la 06:15
pe 18.10 la 13:57
de laura_n 7
pe 18.10 la 13:33
4 comentarii
3 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
4 voturi
MotanLaOale
RODIMUR
vasimur
Anamaria Cook 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
248 puncte
Valclaudia 9
127 puncte
gaby_duceag 8
100 puncte
MotanLaOale 8
53 puncte
mihaelar63 9
3 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Snitele de porc cu fulgi de porumb
Se taie carnea felii si se bate bine, dupa care se condimenteaza si se da prin faina, se bat ouale cu putin piper, sare si vegeta. Se da carnea prin faina dupa care prin ou si in final prin fulgii de porumb care se faramiteaza foarte bine