publicat la 03.10.2012
publicat la 30.09.2012
publicat la 30.09.2012
Pentru ca să nu rămâi de căruţă şi săptămâna asta, va trebui să ţii două pietre în gură de fiecare dată când te sună vreun obsedant. E bine să le fierbi în prealabil. Dacă n-ai prealabil, dă-le un pic prin muştar
Bucataras.ro
[email protected]
Pasta de ardei
Am curatat ardeii impreuna cu sotul meu,pentru ca...asta ca o paranteza,tin sa va spun ca ii place sa ma ajute intr-ale bucatariei..si de cele mai multe ori,unele retete ii ies mai bune lui:D...sa continuam...i-am dat prin robot. Intr-o cratita mai mare am pus uleiul la incins si peste am...
Bruschete cu mozzarella,rosii si oregano
Se feliaza bagheta in functie de grosimea dorita. Se feliaza si mozzarella Rosiile se taie cubulete si apoi se trece la "ornat" Pe feliuta se pun mozzarella,rosii,oregano,sare si piper. Se introduc in cuptor si se lasa pana in momentul in care mozzarella s-a topit si feliile...
Tarta cu prune si caise
Prima oara,porniti cuptorul...trebuie sa fie incalzit in momentul in care introducem tava... Untul se pune la topit,intr-o craticioara mica. Restul ingredientelor se pun intr-un castron mare si se amesteca.Peste ele se adauga untul topit,fierbinte si se amesteca bine cu o lingura de...
Casuta cu mancarica
Toate ingredientele se aseaza pe casuta su scobitori.... Sper sa va placa....:)
Platou traditional romanesc
Toate legumele,ouale,carnita si branzica se spala si se taie dupa preferinte...:) e foarte simplu de preparat si sincer arata si bine...cel putin noua ne-a placut... Va doresc pofta buna....