Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 06.01.2010
Fierbem carnea de pui o tocam si umplem dovlecelul scobit si curatat de coaja,ii facem capac din ardei . Il punem la fiert in apa si adaugam si ceapa.Cand e fiert dovlecelul punem 2 picaturi de zeama de lamaie si patrunjel.
publicat la 15.02.2013
publicat la 28.06.2012
Ai probleme în carieră? Ieși repede din ea și exploatează altceva. Sau pe altcineva.
Voturi:14
Voturi:55
Voturi:4
In cont 15
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 17:21
la 15:26
la 11:30
ieri la 08:04
de Rocsi 9
pe 18.06 la 19:27
4 comentarii
3 comentarii
4 voturi
3 voturi
RODIMUR
vasimur
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Dovlecei umpluti
Fierbem carnea de pui o tocam si umplem dovlecelul scobit si curatat de coaja,ii facem capac din ardei . Il punem la fiert in apa si adaugam si ceapa.Cand e fiert dovlecelul punem 2 picaturi de zeama de lamaie si patrunjel.