andreea_angelo

1

Bucataras
incepator

roman

Bucataras din 16.11.2010

RETETE51
PRIETENI141
Articole

MAI PUTIN SI MAI DES!!

In Bucataras in oras, la: 9 Dec 2012

Nutritionistii ne recomanda sa nu ne ridicam de la masa satui si ca este mai bine sa mancam mai putin cantitativ,insa de mai multe ori pe zi.Este ideal ca cel putin o gustare dintre mese sa includa fructe,dar si nuci,alune,migdale,arahide - alimente foarte sanatoase si utile pentru organism.Asta...

mananca sanatos!!!

In Alimente, la: 6 Dec 2012

Pranzul reprezinta,pentru majoritatea dintre noi,momentul in care servim masa principala a zilei,desi,in functie de cat de aglomerat ne este programul,aceasta poate ajunge sa fie impinsa catre dupa-amiaza sau seara.Nu este insa recomandat ca o masa consistenta sa fie luata prea tarziu,pentru...

energie pentru intreaga zi!

In Alimente, la: 4 Dec 2012

Micul dejun este considerat,pe buna dreptate,cea mai importanta masa a zilei,pentru ca asigura ''combustibilul''necesar pentru a trece cu bine de toate provocarile zilei.De aceea,trebuie sa ii alocam suficient timp si sa incercam sa nu sarim peste el.Iata cateva informatii despre ingrediente mai...

DIETELE VEGETARIENE MEREU IN ATENTIE

In Dieta, la: 4 Dec 2012

Multe vedete,locale si internationale,apeleaza la diete.Exista mai multe tipuri,fiecare cu sustinatorii sai:vegetariana,raw vegan,ovo-lacto-vegetariana,vegana.Chiar daca vedetele care tin diete capteaza astfel atentia presei si publicului,importante sunt beneficiile vadite pe care le obtin asupra...

sanatate intr-un picor,ghici ciuperca ce-i!!

In Alimente, la: 4 Dec 2012

In post,dar si in sezonul rece in general,se recomanda consumul de ciuperci cel putin o data pe saptamana,acestea aducand numeroase beneficii organismului. Ciupercile sunt esentiale in alimentatia persoanelor care nu consuma carne(deci,in post,nu trebuie sa ne lipseasca din...

tii post si te simti bine

In Alimente, la: 4 Dec 2012

Postul aduce numeroase beneficii,insa trebuie tinut cu grija,asigurandu-i organismului necesarul de substante nutritive.Inca din vremurile starvechi,o asemenea perioada de ''abtinere'' de la diverse alimente era respectata in mod regulat,atat pentru prevenirea,cat si pentru vindecarea diverselor...

De ce aveti nevoie pentru a va pregati pentru interviu:

In Tehnici, la: 28 Noi 2012

De ce avem nevoie pentru a ne pregati pentru un interviu: 1.de informatii despre natura interviului si despre interlocutorii dumneavostra(functia persoanei care va primeste,durata interviului sau alte interviuri succesive) 2.de un maximum de date despre firma,activitatea si organizarea sa...

Ghebe

In Alimente, la: 21 Noi 2012

Astazi am fost la bureti in padure si iata ce am observat: In padurile noastre fac parte 2 categorii de ciuperci:comestibile si toxice. Din categoria de comestibile fac parte si ghebele,cele pe care le-am gasit eu astazi. De regula nu sunt prea usor de gasit,cresc pe copaci,la radacina...

Afisate 1 - 8 din 8 articole    

Postari recente

publicat la 16.12.2012

Prajitura MADNESS

publicat la 14.12.2012

Carnati de casa

Horosmopul tau de astazi:

Capricorn

Cand pui intrebari, nu vrei raspunsuri. Asteapta un raspuns pe care nu vrei sa il auzi". Nu intreba sotul daca arati bine intr-o rochie sau anumite haine. Sotii nu sunt "creaturi" subtile.

 
 
 
Camara Bucatarasilor

In cont 14

Vezi mai jos lista de produse din care poti cumpara
Vezi mai multe produse
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu lămâie și mac - Rețeta simplă pentru un desert pufos și aromat

pe 11.04 la 09:43

Prăjitură cu morcovi și nuci - Deliciu aromat și pufos

pe 10.04 la 18:06

Pască fără aluat - Rețeta simplă și delicioasă pentru Paște

pe 10.04 la 10:56

Friptură de pui cu leurdă - Rețeta gustoasă și ușor de făcut

pe 09.04 la 08:39

Chec aperitiv - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 09.04 la 08:34

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Valclaudia

1200 puncte

oanapl

1155 puncte

Rocsi

248 puncte

Gherca Daniela

205 puncte

mena29

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]