Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
roman
Bucataras din 16.11.2010
Pestele se curata, se spala, se lasa la scurs, se taie in doua de-a lungul si se da prin faina alba cu sare. Se prajeste in ulei pt cateva minute pe o parte si pe alta. Ca garnitura am folosit cipsuri din cartofi.
publicat la 16.12.2012
publicat la 14.12.2012
publicat la 11.12.2012
”Cand o sa mai slabesti si tu?”
Voturi:27
Voturi:17
Voturi:40
In cont 14
Unghiera BISALUO
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 14:39
la 14:04
la 10:46
ieri la 10:35
pe 12.11 la 10:06
de RODIMUR 8
4 comentarii
3 comentarii
de Constelatialeu 9
6 voturi
5 voturi
3 voturi
RODIMUR
MotanLaOale
Leontina_Costel1970 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Peste cu cipsuri de cartofi
Pestele se curata, se spala, se lasa la scurs, se taie in doua de-a lungul si se da prin faina alba cu sare. Se prajeste in ulei pt cateva minute pe o parte si pe alta. Ca garnitura am folosit cipsuri din cartofi.