Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Brasov
Bucataras din 02.06.2010
Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână. Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget,...
publicat la 15.11.2015
publicat la 27.11.2013
Auzi ceva ce nu ar trebui si habar nu ai daca trebuie sa spui ceva sau sa taci si sa te faci ca nu ai inteles despre ce este vorba.
Voturi:65
Voturi:21
Voturi:19
In cont 29
Unghiera BISALUO
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Constelatialeu 9
ieri la 18:31
de Bucataras 8
pe 20.06 la 17:21
pe 20.06 la 15:26
pe 20.06 la 11:30
pe 19.06 la 08:04
4 comentarii
3 comentarii
de Rocsi 9
4 voturi
3 voturi
vasimur
RODIMUR
MotanLaOale
gratziela 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Madlen 1
RODIMUR 8
1117 puncte
Rocsi 9
528 puncte
vasimur 4
183 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
abstract01 1
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Mic dejun cu degeţele de caşcaval, omletă stea şi salată de ţelină
Salata de ţelină am făcut-o cu o zi înainte. Ţelina, merele şi morcovii curăţate, se dau pe răzătoarea mare şi se amestecă cu 2 linguri de suc de lămâie şi cu 2 linguri de maioneză sau smântână. Caşcavalul se taie bucăţi de grosimea unui deget,...