publicat la 15.11.2015
publicat la 27.11.2013
publicat la 27.11.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Rulouri de lasagna cu brânză, pe pat de spanac
Pentru sosul alb am pus unt la topit, la care am adăugat amidon amestecat cu lapte. Am dat în clocot până s-a îngroşat ca o smântână subţire. Pentru patul de spanac am tocat ceapa, am pisat usturoiul şi am dezgheţat parţial spanacul. Am...
Piroşte moldoveneşti cu carne
Pentru aluat se bat bine ouăle cu un praf de sare apoi de adaugă făină până se obţine un aluat pootrivit, să se poată întinde şi decupa. Pentru umplutură se toacă o ceapă, se căleeşte cât să capete luciu apoi se adăugă carnea şi se lasă pe foc...