publicat la 15.11.2015
publicat la 27.11.2013
publicat la 27.11.2013
Să nu repeţi povestea de data trecută, când ai înghiţit un borcan întreg de ardei iuţi şi ţi s-a părut că totul devine albastru. Noi te-am prevenit, tu faci ce vrei.
Bucataras.ro
[email protected]
Novac în crustă de nucă de cocos cu morcovi baby şi sos de spanac
Mai întâi am curăţat fileul de peşte de solzi, apoi l-am porţionat şi l-am presărat cu condiment de peşte şi l-am lăsat la rece până am pregătit celelalte ingrediente. Am pus untul într-o cratiţă iar când s-a topit am adăugat spanacul...
Merluciu cu lamaie si cartofi natur
Pestele l-am dezghetat repede la microunde, iar intre timp am stors o lamaie si am facut un sos din condimentul pentru peste cu lamaie, zeama de lamaie si 2 linguri de ulei. Am curatat pestele, l-am spalat si l-am pus intr-o tava de sticla, apoi am turnat peste el sosul cu lamaie si l-am pus...