Alchimia albinelor

Postat de Sidy in Alimente pe 7 Aug 2010 | 5154 vizualizari

Comentarii (6)

07.08.2010, 18:08

f interesant si acest articol

07.08.2010, 18:30

Saru'mana sefu pentru ajutor !!!

08.08.2010, 14:04

bun!! stiam eu ce stiam ca mierea zaharisita e cea mai buna..nimeni nu ma credea!

10.08.2010, 18:07

Foarte interesant Sidy! Asa e daca esti sefa de stupi!

10.08.2010, 20:35

interesant articolul

15.08.2010, 10:37

f interesant!! noi suntem fani miere, punem si in cafea sic eai, in loc de zahar, de multe ori si la prajituri. De aceea, aproape 'colectionam', am miere de Thymus, de flori de cires, de pin, adusa din Grecia,din Portugalia, miere de rozmarin, de rapita de p-aici, si eterna poliflora!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc la cuptor, cu sos de smantana

de Caty 3

ieri la 20:42

Prajitura cu mere

de Caty 3

ieri la 13:55

Șnițel în crustă de pâine, cu salată - Rețeta simplă și savuroasă

pe 28.10 la 10:29

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

pe 27.10 la 20:10

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]