Baghar – o modalitate ingenioasa de asezonare

Postat de radu_popovici in Tehnici pe 22 Dec 2010 | 6398 vizualizari

Comentarii (5)

22.12.2010, 12:41

Splendida idee

22.12.2010, 13:50

@RuxyRux: Imi pare bine ca o apreciezi.

22.12.2010, 15:11

Waw! cate condimente intr-un singur loc trebue neaparat sa incerc reteta Super

23.12.2010, 18:00

cu asa multe condimente e tocmai pe gustul meu.Nu am numai cardamon verde,dar nu e acelasi lucru cu cel negru nu-i asa? De unde va aprovizionati cu condimente,ca mie in provincie imi e cam greu si mereu ma rog de cine vine din strainatate sa-mi aduca si mie.

23.12.2010, 19:05

@mitinita: Aveti dreptate. Cardamomul negru este foarte diferit de cel verde; nu se pot substitui reciproc. Eu iau condimente de peste tot, cel mai des de la Ki-Life, magazinele din Dragonul Rosu 1 si 2, Bacania Veche etc. Si din strainatete, bineinteles.

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

ieri la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

ieri la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]