Fragede, dulci, aromate, cornuletele de casa sunt de departe dulciurile cu care ne-am rasfatat in copilarie.
Cu totii am crescut cu gustul lor bun atunci cand le pregateau mamele sau bunicile si era mereu prilej de bucurie sa le vedem gata pentru a fi savurate cu pofta.
Aluatul de baza este versatil, astfel ca variantele de cornulete sunt nenumarate. De la cele simple umplute cu rahat, pana la cele cu nuci, migdale sau umplute cu gem, cu aroma de vanilie sau de lamaie, toate ne incanta si ne aduc un zambet larg pe fata, semn ca gustul lor bun ne-a cucerit.
Bucataras.ro va recomanda cateva dintre cele mai gustoase retete, testate in bucatarie. Nu va ramane decat sa le incercati si sa va convingeti de bunatatea lor.
Cornulete fragede (reteta de post)
Cornulete de zapada (umplute cu nuca)
Cornulete fragede cu lamaie si migdale
Cornulete cu smantana umplute cu rahat
Cornulete fragede cu gem de prune
Cornulete fragede cu untura si cu nuca
Mai multe retete bune de cornulete, gasiti AICI.