Cum curatam un ou fiert

Postat de Mitinita in Tehnici pe 11 Mar 2012, 10:50

Articol pe placul a 8 bucatarasi
comenteaza

Comentarii (5)

12.03.2012, 16:54

Eu cand sunt fierte le pun in apa rece, de unde scot repede cate unul si il sparg putin la ambele capete si il pun la loc in apa rece pentru 1-2 minute. Se curata foarte usor dupa aia si ramane neted la suprafata.

13.03.2012, 13:23

12.07.2012, 22:05

Tot apa rece folosesc si eu atunci cand le decojesc.E ok trucul din video atunci cand tot tu le consumi,altfel nu pare prea igienic.Spune-le musafirilor cum ai pregatit si n-o sa-ti mai vina in vizita!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pizza altfel, pe blat de cartofi - Reteta simpla si satioasa

de vasimur 4

ieri la 15:08

Trigoane cu cremă mascarpone și fructe - Desert rapid și delicios

ieri la 08:23

Cordon bleu cu dovlecei la cuptor - Varianta usoara si gustoasa

de Rocsi 9

pe 03.05 la 20:27

Tartă cu frișcă și fructe - Deliciul pufos și cremos care te cucerește

pe 02.05 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]