Cum pastram mai mult timp carnea tocata

Postat de Bucataras in Stop risipei alimentare pe 14 Oct 2015, 17:19

Articol pe placul a 11 bucatarasi
comenteaza

 

Ina si Reteta Video vine cu noi sfaturi privind pastrarea carnii tocate, un aliment sensibil: Food Saver - Cum pastram carnea tocata

De obicei, si asta inseamna in 99% din cazuri, nu cumpar carne gata tocata, ci prefer sa o fac eu acasa. De cele mai multe ori, adica cam tot in 99% din cazuri, toc mai multa decat am nevoie, pe principiul mai bine sa fie decat sa nu-mi ajunga.

Si uite asa, apoi stau si ma intreb ce as putea face cu ea. Insa, cu noul aparat de ambalare in vid FoodSaver, acum pot pastra alimentele proaspete de pana la 5 ori mai mult fata de metodele de depozitare obisnuite. Asta pentru ca procesul de vidare elimina aerul si le prelungeste perioada de prospetime.

Asa ca in zilele in care nu am timp de cumparaturi, am mereu la indemana carnea de care am nevoie pentru a gati ceva rapid. Nu mai stau stresata pentru ca trebuie sa ajung la macelarie, sa toc carnea si abia apoi sa pregatesc de mancare, ci doar scot punga din congelator si pornesc la treaba!

Imi este foarte usor sa videz cu FoodSaver, pentru ca este suficient sa pun punga in aparat, sa fixez capacul si sa apas butonul de vidare si sigilare, iar aparatul face singur toata treaba, rapid si igienic.

Carnea tocata nu are nici o arsura de congelare, iar zilele acelea cu panica, nervi si criza de timp devin mai relaxate, dar la fel de delicioase in bucatarie!

Cu ajutorul aparatului FoodSaver spunem clar “Stop Risipei Alimentare” si asa avem alimente mai proaspete de pana la 5 ori mai mult timp! Super rapid si super sanatos!

 

Comentarii (2)

14.10.2015, 20:39

Bravo Ina

15.10.2015, 21:38

Pupici, Rocsi!!!!

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]