Postat de Catalin in Bucataras hai hui pe 31 Mai 2010 | 7441 vizualizari
Foarte tare ideea. Abia astept sa vad idei de "albastru culinar" cu specific romanesc.
ce frumos
super! dar la faza cu steagul ala cu stema romaneasca nici eu nu am inteles cum s-a realizat! acele retete nu sunt postate niciunde, le-au primit pe mail sau cum?alea albastre ce-or fi? si e dulce sau sarat, ca parca ar fi niste crengute e cimbru acolo dar pe alta parte razele alea de soare par facute din zahar pudra.
Eu as manca Elvetia ! . Super tare articolul!
Mircea, interesant; cel cu jeleu e perfect valabil , cu coloranti se rezolva orice , dar restul...la unu' par pietricele)), iar la cel cu strugurii.. nu prea "se pupa" ingredientele. Oricum provocatoare tema
foarte tare
ingenios..
hai, face careva steagul Romaniei?
super felicitari foarte bine arata ,pacat ca nu se pot da si notese scot la licitatie?
nu promit sigur dar incerc steagu romaniei maine
@gaby : nu cred ca sunt pietricele, probabil ceva fructe de padure ... e posibil sa si scrie pe acolo ce sunt; ps: si eu ash manca elvetia dar din ... elvetia. de fapt din elvetia ash manca si spanac
da Mircea, poate afine poate ceva facut de extraterestri
probabil afine; apropo de steagul nadinei ... rosu-galben-si-albastru e de la dreapta la stanga nu cum se aude
))), da..si daca nu puneai : nu erai TU )))
fac eu steagul, dar din albastru sa nu gustati
TU TU sau TUC TUC ?
Mircea nu te simti bine,cumva?
Mircea sper ca nu ai mancat din steagul nadinei....era otravit...
ba da ... asha obisnuiesc eu ... intre mese servesc intre 1-2 mega de poze date jos de pe net. cica nu ingrasa
gata Mircea am schimbat acuma e bine ?am pus albastru ,galben si rosu
ai sa mori.....
ela ai vrea tu sa fie otravitsi sa-l manace cine?
bravo nadina,oricum i-am spus ca steagul era otravit si o sa moara