Ce mult imi plac articolele astea........intotdeauna mai ai de invatat cate ceva.................

si mie imi plac
medi are dreptate 
multumesc medi,lia..eu l-am gasit intr-o revista si mi-a placut..am zis ca poate va intereseaza si pe voi

Minunat
Daca mai ai informatii le asteptam cu mare placere....Omul cat traieste invata

primul tău articol...
![]()
matur gandit si bine ai facut ca ai adus in discutie aceste amanunte sau mai degraba ni le-ai amintit eu iti multumesc pentru acest articol!


multumesc sidy..mie mi s-au parut interesante informatiile
da ionix primul ..daca nu il gaseam in revista nu era nici primul
mamaieelena,tanya

bine ai facut ,Rocsi !
![]()
Chiar daca mai stim cate ceva , ne reimprospatam , cunostintele , nu sunt condimente des folosite .
Cat despre nucsoara , va vand un pont ,inainte de 90' era ceva rar , soferii o foloseau sa acopere mirosul daca ..... ciuguleau ceva usor

Frumos articol. Eu folosesc cimbru romanesc, e parfumat si simti ca e cimbru, il iau cu tot cu ramurele si il pun in saculeti. Am facut niste checuri cu fructe uscate, scortisoara, ghimbir si nucsoara, a iesit extraordinar, arome inebunitoare. Stelute de anason vreau si eu dar nu gasesc. Vorba telecomandatului, cine-l stie, caut o steluta si n-o gasesc, toate stelele de anason sa vina la mine 
teo multumesc
mihaelar
..nu stiam de faza cu soferii..bine de stiut
susu multumesc..da tare cu telecomandantul
stiu ce zici 
eu de la o prietena frantuzoaica incoace am inceput sa folosesc cimbrul si nu-mi pare rau deloc!cu stelutele de anason,aceeasi problema:Nu le gasesc!!! bravo rocsi ptr articol ![]()
mersi miti
felicitari pt articol,foarte interesant
stelutele de anason le vreau si eu

multumesc bone
super articolul


elena,cris

