Interviurile Bucataras: Anca Rusu, simpatica prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, ne dezvaluie secretele Printesei Polonic

Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 9 Oct 2011, 19:30

Articol pe placul a 12 bucatarasi
comenteaza

Bucataras a cerut o audienta la Palatul Printesei Polonic. Aromele au fost imbietoare, Sfetnicul Mestecau ne-a faceut strengareste cu ochiul, iar Printesa ne-a invita voioasa la masa … In rindurile de mai jos o veti descoperi pe Anca Rusu, simpatica prezentatoare a Observatorului de la Antena1.

Antreul

1. Sa ne cunoastem: Printesa Polonic este...

... un personaj născut din pasiunea pentru gătit.

2. Pasiunea pentru bucatele alese a venit...

... pe cale genetică :).

3. Cu ce-s intimpinati mesenii la Palat?

Cu bucate alese care bucură şi ochii şi papilele şi stomacul în egală măsură. Supă de morcovi cu suc de portocale şi şofran, frigărui de porc cu piersici de aur, creveţi foarte beţi sau brioşe trufaşe sunt doar o mică parte a meniului regal.

4. Unde petreci mai mult timp intr-o zi libera: pe net sau in bucatarie?

Cred că cel mai mult timp îl petrec în piaţă şi la supermarket căutând cele mai bune şi mai proaspete ingrediente. De aici pleacă succesul oricărei reţete din bucătăria prinţesei. Apoi mai este timpul petrecut printre cărţi de bucate şi caiete cu reţete de la mama, pătate cu grăsime şi scrise de mână. În bucătărie nu petrec foarte mult timp pentru că reţetele Prinţesei Polonic sunt în general foarte rapide. De multe ori durează mai mult spălatul vaselor decât gătitul în sine :)).

Felul principal

1. Care e felul de mancare care ii aduce aminte Printesei de copilarie?

Ar putea fi tocineii bunicii Adriana (sunt ca nişte clătite din cartofi pe care le mâncam cu zahăr pe deasupra) sau laptele proaspăt fiert în ceaunul de mămăligă al bunicii Elvira... Ar putea fi însă şi ciorba de sfeclă roşie a mamei sau cel mai bun pui cu smântână pe care l-a pregătit tata vreodată. Toate sunt produse specifice zonei Bucovinei cu care am crescut.

2. Ce ar manca Printesa in fiecare zi si tot nu s-ar satura?

Magiunul fără adaos de zahăr al bunicii Adriana.

3. Unde a mancat Printesa cel mai tare preparat ever?

Acasa la mama. Dar nu mă pot decide care dintre ele...

4. Care e reteta cu care dai pe spate pe oricine, oricand?

Suntem atât de diferiţi încât cred că mi-ar fi imposibil să inventez o reţetă pe gustul oricui. Gătesc în funcţie de invitaţii pe care trebuie să-i hrănesc.

5. Care e cel mai bun pont culinar pe care Printesa Polonic l-a primit vreodata?

Să pună în orice şi câte o linguriţă de dragoste.

6. Care e cea mai mare boacana pe care ai facut-o in bucatarie?

Am fiert ouăle până s-au înegrit...şi ouăle şi pereţii din bucătărie. Aveam vreo 7-8 anişori şi mă luasem cu joaca.

7. Ce nu ai manca nici daca ti s-ar oferi la schimb un sac de galbeni?

Ar trebui să fie ceva extrem de scârbos ca să refuz un sac de galbeni

Desertul

1. La ce visezi?

La o casă cu grădină şi doi copii frumoşi.

2. Ce pasiuni ai?

Arome, condimente :P ...

3. Ce urasti cel mai mult?

N-am reuşit până acum (să urăsc) ...

4. Cum te relaxezi?

În parc cu bicicleta.

5. Culoarea / genul de muzica / florile preferate?

Albastru/ love songs/ narcise albe.

Va invit sa vizitati www.printesapolonic.ro

Comentarii (63)

11.10.2011, 12:20

buna adaptarea proverbului

11.10.2011, 12:32

dupa ce citeste Sefu' nu mai pup io imbratisari

ela

ela
12.10.2011, 00:38

si Mirciulica citi interviul si ii placu' , a scapat si el de sub papuc direct sub polonicul Printesei

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)