Postat de Bucataras in Bucatarasii pe 10 Iun 2010 | 4207 vizualizari
Ionix daca ai ocazia sa il gusti vreodata nu ezita e un vin excelent de bun si catifelat. Nu suntem noi mari specialisti dar de cand suntem aici am gasit cateva soiuri bune pe care le-as recomanda oricand. E deosebit de interesant de stiut ce arta si pasiune se ascunde aici in Franta in spatele unei sticle de vin, fiecare sticla are in spate un domeniu, o pasiune si un vis al cuiva de ajunge departe cu podgoria lui. Am vazut cateva reportaje care m-au impresionat despre casele de vinuri.
Adinacarla multumesc si la printese!
sylvia vin si eu cu scuzele de rigoare ,in ultimul timp am intrat mai rar................totul sa rezolvat . Felicitari esti o persoana foarte eleganta si modesta in tot ceea ce faci imi placa tare mult stilul tau ,iar interviu este extraordinar,felicitari sylvia ma bucur tare mult ca am reust sa te cunosc si sper sa ne cunosatem si personal ........nu se stie unde si cand
felicitari...niste raspunsuri grozave de la o femeie grozava
Nadina iti multumesc mult esti foarte draguta . Ma bucur ca s-a rezolvat problema ta si ca "ne vedem" mai des, imi plac foarte mult retetele tale si felul tau de a emana buna dispozitie oriunde apari, mare dar sa stii , cred ca ai fi gazda perfecta pentru oricine iti calca pragul. si as fi incantata sa te cunosc personal . Multumesc inca o data de laude si transmit cu drag salutari copilasilor tai , norocosi cu asa mamica ce le face toate mofturile
Rocsi multumecs mult
Sylvia nu stiu cum de am ratat pana acum interviul tau,felicitari are dreptate Rocsi,esti grozava
In sfarsit, gasesc si eu interviurile,singura ca intram pe ele doar daca vedeam ultimele mesaje postate . Sylvia, felicitari pentru tot
Felicitari ! Sylvia, ma bucur ca te cunosc.
Bravo, foarte frumos ai raspuns, am citit cu zambetul pe buze
Felicitari Sylvia,le meriti din plin.
Lia si eu ma bucur sa va cunosc pe toate, am gasit aici o echipa de oameni exceptionali care mi-au devenit prieteni/prietene fara sa imi dau seama....asta e chiar ceva deosebit, de asta e site-ul asta preferatul meu
Va multumesc pentru aprecieri
cu intarziere..felicitari pentru interviu..eu acum le iau la rand sa va descopar cat eputin p etoti bucatarasii
Un chip frumos cu suflet mare !