Jumari de porc

Postat de trifadalia in Craciun pe 19 Feb 2018, 11:01

Ingrediente :

5 kg de slanina pentru topit, jumate de litru de apa sau 3 linguri bune de untura pentru a nu se prinde de cratita in timpul prajirii, sare cat se ia intre 3 degete   Mod de preparare: Se taie bucatile de slanina cuburi,se pun in cratita, se adauga untura sau apa si sarea, apoi se invarte in oala continuu pana ce ele lasa untura.Dupa ce incepe sa lase untura ele nu se mai lipesc de fundul oalei. Seprajesc in continuare pana  se fac rumene si nu mai au untura in ele. Apoi se strecoara si se servesc la masa de Craciun si nu numai. Sotul meu obisnuieste - asa cum se vede si in pozele trimise- in momentulcand untura devine limpede , in ea sa adauge cativa carofi si ceapa pentru prajire si se servesc langa jumarile calde si scurse de untura.

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS5910X

- 360 lei
1799.99 lei
1439.99 lei

Comentarii (5)

19.02.2018, 11:29

Bune, dar nu în post...!

19.02.2018, 11:34

19.02.2018, 11:35

asa e nu in post eu am facut sapt trecuta

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bruschete cu piersici și Camembert - Gustul care te va cuceri

ieri la 17:53

Garnitură italienească de păstăi - Rapidă, gustoasă și aromată

ieri la 09:40

Tiramisu cu Oreo - Desertul delicios care te cucerește

pe 03.09 la 10:18

Tartă cu fructe de pădure - Pufoasă, dulce și aromată

pe 02.09 la 08:16

Tarta cu porumb si mozzarella

de Rocsi 9

pe 01.09 la 20:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

2216 puncte

vasimur

1236 puncte

Rocsi

1201 puncte

Caty

111 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]