Oda sarmalei!

Postat de danakarin in Cu de toate pe 10 Ian 2014 | 2477 vizualizari

Comentarii (12)

10.01.2014, 07:49

Ce frumos ai povestit și ce bunătăți de sarmale ai preparat! Și da, anul trecut am aflat că în Oltenia piftia se mănâncă cu sarmale și mămăligă!

10.01.2014, 07:53

Multzumesc, Cristina!

10.01.2014, 08:14

10.01.2014, 08:23

bune bune sarmalele

10.01.2014, 09:21

Imi plac de mor sarmalele,dar nu le pot asocia cu mamaliga
faina reteta ta Dana

10.01.2014, 12:58

Dia, a scris-o la articole

10.01.2014, 13:19

Cris,se vede ca's ocupata si bag nasul din cand in cand

10.01.2014, 17:34

Dana, te rog sa "muti" reteta, ok? Din greseala ai postat in "articole"

10.01.2014, 19:12

Ok o impart in doua, era prea multa gargara pt o reteta, si de aceea am ezitat un pic... am sa postez reteta separat, si doar cele cateva " considerente" le las in articol. Sper ca sa e ok?

11.01.2014, 08:04

Ieri ma gandeam sa fac sarmale sau nu ? Uite ca m-ai convins

11.01.2014, 08:35

Fa, Michaela, fa, si posteaza cu spor!

15.07.2014, 21:18

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rulouri cu brânză feta și spanac - Savuroase și ușor de făcut

ieri la 07:19

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

pe 03.11 la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

pe 03.11 la 10:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]