Spune DA examenului Trichineloscopic

Postat de Sim0naWorld in Cu de toate pe 9 Dec 2012 | 2619 vizualizari

Comentarii (10)

09.12.2012, 20:13

fff important!!!

09.12.2012, 20:29

asa este!

09.12.2012, 20:36

Simo, super articol! bravooo, uite asa invatam sa fim mai atenti

09.12.2012, 21:04

sper sa fie de folos cuiva articolul

10.12.2012, 12:19

Si noi facem in fiecare an examenul trichineloscopic!

10.12.2012, 12:46

Denissa, foarte bine faceti!

Ina

Ina
10.12.2012, 20:25

cand cresteam porci nu gustam carnea pana n-o testam, desi conditiile de crestere erau foarte bune, in cotete suspendate sau betonate si nici rozatoare nu aveam

10.12.2012, 21:36

11.12.2012, 09:54

Ina, foarte bine faceati!
Nu neaparat conditiile de crestere pot duce la aparitia trichinelozei, desi in mare parte conteaza. Trichineloza se poate transmite si ereditar, iar prin tratamente antiparazitare (ivomec), chistii se capsuleaza, dar parazitul exista, deci carnea nu poate fi consumata. Si uite asa te chinui 1 an de zile cu un porc, si constati ca nu-l poti consuma.

11.12.2012, 09:54

Mon

Adauga comentariu
  • zambet
    • :))
    • :)
    • :D
    • =D>
    • >:D<
    • :x
    • :-*
    • :S
    • >:)
    • :">
    • :((
    • :(
    • ;)
    • :P
    • =))
    • :-h
    • :-q
    • :-bd
    • <:-P
    • :-??
    • \:D/
    • ;;)
    • @};-
    • ~O)
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro