axa99

1

Bucataras
incepator

Bucataras din 17.11.2009

RETETE6
PRIETENI1
Retete / Dulciuri

Fursecuri

In Dulciuri la 18 Noi 2009

         Se bat ouale cu zaharul ,se adauga uleiul si faina.Se pun in tava cu varful linguritei si se coc la foc potrivit.

Crema de cacao pentru foi de napolitane

In Prajituri la 18 Noi 2009

       Se bat ouale cu zaharul,se adauga untul si cacaoa. Toate se fierb la tort incet pana se ingroasa.Se pune firbinte intre foi.

Semiluna

In Dulciuri la 17 Noi 2009

        Se fraca albusul spuma cu zaharul si galbenusurile cu uleiul ca o maioneza.Se toarna galbenusurile pentru albus si apoi se adauga faina si esenta.Se toarna albusul in tava iar dupa ce s-a copt se presara nucile deasupra dupa care se taie in forma de semiluna.

Cornulete

In Dulciuri la 17 Noi 2009

       Se freaca zaharul cu untura dupa care se adauga borsul.Dupa ce s-a amestecat bine, se adauga faina putin cate putin pana ce aluatul devine bun.

Piscoturi sau Cornulete

In Dulciuri la 17 Noi 2009

          Laptele se incalzeste cu zaharul pana se topeste, se adauga untura dupa ce s-a luat de pe foc, apoi ouale, faina, amoniacul si mirodeniile.Se face o coca tare care se lasa la racit pana a doua zi.

Saratele delicioase

In Dulciuri la 17 Noi 2009

           Se face o coca tare care se tine la rece pana a doua zi.Se intinde foaia, se unge cu ou, se rade branza, se taie bucati si se coc in tava neunsa.

Afisate 1 - 6 din 6 retete    
 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă grecească cu oregano și mentă  - Rețeta savuroasă și ușor de pregătit

ieri la 16:33

Tort de morcovi cu nuci pecan - Desertul care te va cuceri prin savoare și aromă

ieri la 16:03

Prăjitură turnată cu mere - Desertul rapid și gustos

pe 21.11 la 10:51

Pulpe de pui pe pat de varza dulce

pe 20.11 la 14:48

TOP
utilizatori

Caty

2052 puncte

Rocsi

1250 puncte

vasimur

1198 puncte

oanapl

1103 puncte

mirela0911

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]