Retete fara secrete
Internship pe adihadean.ro 2026: start înscrieri!
Data:26.11.2025Dragilor, Se apropie 2026, iar odată cu el deschid din nou locul pentru câțiva interni care... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 6
Data:26.11.2025Episodul 6 vă aduce în atenție alți oameni care lucrează bine și cu grijă pentru ce... articol complet
Tartă de ciocolată, cafea și cremă de castane
Data:26.11.2025Noiembrie de poveste – încheiem cum se cuvine sezonul bogat al toamnei cu un dulce desprins... articol complet
Piept de curcan sous-vide
Data:25.11.2025Sunt perioade și luni din an care par făcute special pentru gătit încet, cu calm, înăuntru,... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 5
Data:24.11.2025Episodul 5 aduce alți producători români care lucrează cu grijă și cu respect pentru ce... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 4
Data:22.11.2025Episodul 4 din seria dedicată producătorilor români aduce în față oameni care pun grijă... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 3
Data:21.11.2025Episodul 3 din seria dedicată producătorilor români aduce alți oameni care fac lucrurile... articol complet
Cornuri pufoase cu pui și brânzeturi
Data:21.11.2025Hai salut! Stăm un pic la povești? Stăm, pai nu stăm noi? Parcă altfel se așează bine... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 2
Data:20.11.2025Continuăm seria și vă aduc în față alți producători români care muncesc cu grijă și cu... articol complet
Pâine callah împletită – cu susan și mac
Data:20.11.2025Există unele pâini în lume care nu se fac doar din făină și apă, ci și din memorie,... articol complet
Bagels marmorate cu cacao
Data:19.11.2025Există puține lucruri mai liniștitoare decât mirosul de pâine caldă care iese din cuptor,... articol complet
Producători români în lumina sărbătorilor – episodul 1
Data:18.11.2025Azi începem să-i aducem aproape pe producătorii români care pregătesc bunătăți numai bune... articol complet
Pogăcelele copilăriei
Data:18.11.2025Pogăcelele se încadrează perfect la tema din această săptămână – ”miros de... articol complet
Tajine de miel cu caise
Data:14.11.2025Când vine vremea rece, și toamna e demult instalată bine, îmi place să mă întorc la... articol complet
Despre energie. A noastră și a casei.
Data:13.11.2025De Bright Friday, PPC Romania vine cu un super-preț la energie: 0,450 lei/kWh pentru 12 luni,... articol complet
Pui butterfly la cuptor
Data:13.11.2025Nu ştiu cum e la voi, dar pentru mine în anumite zile din perioada asta liniștea se așază... articol complet
Paprikaș de pui cu nokedli
Data:12.11.2025Paprikașul cu nokedli, atât de iubit și cunoscut, în special în bucătăria ardelenească, a... articol complet
Cazanul Vrăjitoarei – Tocăniță de vită
Data:11.11.2025Undeva, pe un tărâm îndepărtat, într-o căsuță ascunsă în desișul pădurii întunecate,... articol complet
Mărul fermecat în sos de ciocolată
Data:07.11.2025Nuanțe de vin și fructe coapte – ce temă superbă! Personal, această asociere mă duce cu... articol complet
Ruladă cu vin roșu, portocale și cremă de brânză
Data:06.11.2025Noiembrie… luna în care poveștile încep să fie spuse, iar rolul nostru este să le facem... articol complet











