Blogosfera culinara

Adi Hadean

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Retete fara secrete

Crochete crocante de pui – să nu risipești

Data:17.04.2025

Transformă friptura de pui rămasă de la masa de Paște în crochete crocante, aromate și... articol complet

Crochete de cartofi cu miel și chimichurri

Data:16.04.2025

Aceste crochete absolut delicioase se potrivesc perfect cu tema de astăzi, ”și resturile... articol complet

Leftover Delight – Rustic Quiche

Data:15.04.2025

Pentru că și resturile merită respect… o temă minunată, din care ne putem inspira cu... articol complet

Ton proaspăt, morcovi și salată de alge

Data:14.04.2025

Am pregătit o farfurie echilibrată, cu ingrediente puține, dar de calitate: ton proaspăt,... articol complet

Miel în stil grecesc

Data:11.04.2025

Dacă Paștele începe cu mirosul, atunci mielul este, cu siguranță, un vestitor nelipsit din... articol complet

Dozz: Supe gătite cu gust, într-o doză

Data:10.04.2025

(PUB) Am primit pentru degustare și dat cu părerea supele din imaginile de mai jos. Dozz. O... articol complet

Mării – fursecuri cu nucă şi cremă caramelizată

Data:10.04.2025

Când am primit tema acestei săptămâni –   Paștele începe cu mirosul – mi-au venit... articol complet

Pască cu Glazură Fină – rețetă festivă

Data:09.04.2025

Paștele începe cu mirosul.. Nu o să pot vreodată să îmi imaginez Paștele fără pasca cu... articol complet

Torta Pasqualina cu arome franțuzești

Data:08.04.2025

Primăvara este, pentru mine, un anotimp al răsfățului și al reîncălzirii sufletului. Ador... articol complet

Cartof dulce copt cu salsa proaspătă

Data:07.04.2025

O rețetă simplă, sănătoasă și plină de gust, gata în mai puțin de 40 de minute. Cartof... articol complet

Sarmale de post

Data:04.04.2025

Această rețetă de sarmale de post cu sâmburi de dovleac în vin este un adevărat exemplu al... articol complet

Festin indian – Tofu korma cu orez basmati

Data:03.04.2025

Dragi gurmanzi, cu ocazia acestei teme minunate ”între post și ospăț” drumul culinar ne... articol complet

Cod confiat, sparanghel alb și sos de citrice

Data:02.04.2025

Sezonul primăverii aduce pe lângă soare, flori vesele și chef de plimbări pe afară, o... articol complet

Paste cremoase cu piure de mazăre și mentă

Data:01.04.2025

Între post și ospăț se află o zonă a gustului surprinzător, în care simplitatea... articol complet

Zamă cu smântână – rețetă tradițională

Data:31.03.2025

Dacă ești în căutarea unei supe tradiționale, bogată în gust și perfectă pentru zilele... articol complet

Chifle de primăvară cu un twist delicios

Data:28.03.2025

Brunchul are adesea un vibe relaxat și mai informal, iar aceste chifle de primăvară se... articol complet

Power Brunch – un adevărat brunch de primăvară

Data:27.03.2025

Imaginaţi-vă o zi senină de primăvară, când natura revine la viață, iar noi ne... articol complet

Ouă coapte în avocado

Data:26.03.2025

Primăvara are ceva magic în aer, poate de aia o aștept atât de mult, și visez la prospețime... articol complet

Cheesecake caprese – o explozie de arome

Data:25.03.2025

Brunch de primăvară – ce temă frumoasă și delicată! Mi-a zburat gândul imediat la... articol complet

Porc marinat gătit lent, cu garnitură de legume

Data:21.03.2025

Pe măsură ce zilele se lungesc și natura renaște, simțim nevoia de a aduce în bucătăria... articol complet