Pastry Workshop s-a nascut din pasiunea pentru dulciuri si din dorinta mea de a crea dulciuri cu personalitate, cum imi place sa le numesc.
{Chocolate Pear Tart} - Tarta cu pere si ciocolata
Data:20.02.2013Vedetele de azi sunt perele si ciocolata, o combinatie clasica, etern delicioasa. Today's... articol complet
{How to cut your sponge cake} - Cum sa taiati blatul de tort
Data:19.02.2013Cum taiem blatul de tort in discuri egale Exista doua metode de a taia blatul de tort si le-am... articol complet
{Pear and Honey Entremet} - Tort cu pere si mousse de miere
Data:13.02.2013Blat genoise cu cacao: (eu am redus cantitatile la 2 oua pentru un disc de blat de 24cm... articol complet
{Marble Bundt Cake} - Chec marmorat
Data:12.02.2013Ingrediente: 300g faina 200g zahar 6 oua 100g unt 100ml ulei 80g smantana/iaurt gras 1 lingura... articol complet
Muffins cu mere - {Apple Muffins}
Data:25.01.2013Ingrediente: 400g faina 1 1/2 lingurita praf de copt 1/2 lingurita sare 150g unt la... articol complet
{Chocolate and Hazelnuts Entremet} - Tort cu ciocolata si alune de padure
Data:15.12.2012Ultimul meu proiect dulce a fost un adevarat maraton de copt blaturi si realizat creme si iata... articol complet
{Baumkuchen} - Prajitura decorativa nemteasca
Data:13.12.2012Am avut de curand de facut un proiect dulce si cum profit de orice ocazie pentru a incerca o... articol complet
{Ladyfingers} - Piscoturi de sampanie
Data:04.12.2012Ingrediente:3 oua120g zahar130g fainavaniliezahar pudra pentru pudratCantitatile astea va ajung... articol complet
{Chocolate Mousse} - Mousse de ciocolata cu topping crocant
Data:29.11.2012Mousse-ul acesta merge cel mai bine servit la pahar/cupa caci el in sine e foarte consistent si... articol complet
{Coconut Rolled Oats Cookies} - Biscuiti cu nuca de cocos si fulgi de ovaz
Data:27.11.2012Mi s-a pus pata pe nuca de cocos in ultimul timp si am tot folosit-o in prajituri, precum aceste... articol complet
{White fondant} - Pasta de zahar
Data:23.11.2012Reteta apartine Adrianei . Multumesc! E o pasta care se lucreaza usor, grozava pentru... articol complet
{Apple Phyllo Triangles} - Triunghiuri cu mere
Data:22.11.2012O reteta pe cat de usoara, pe atat de gustoasa si aratoasa, avand avantajul ca tringhiurile astea... articol complet
{Coconut Cupcakes} - Cupcakes cu nuca de cocos
Data:21.11.2012Ce sa zic, ador nuca de cocos si aveam in gand niste cupcakes cu nuca de cocos de muuuult timp,... articol complet
{French Yule Log} - Tort cu ciocolata si creme brulee
Data:18.11.2012In timp ce scriu reteta, savurez o felie de tort si ma felicit ca am avut curajul sa-l fac.... articol complet
{Pineapple Upside Down Cake} - Tort intors cu ananas
Data:14.11.2012O reteta tare usoara care pune in valoare fructul acesta minunat, ananasul. Ingrediente: 1... articol complet
{Caramel sauce} - Sos Caramel
Data:12.11.2012Sosul caramel e unul dintre preferatele mele, de fapt, mai bine ma intrebati ce dulce nu imi... articol complet
{Pumpkin Orange Cupcakes} - Cupcakes cu dovleac si portocale
Data:09.11.2012Toamna se numara dovlecii, nu-i asa? Dovlecii, gutuile, merele parfumate, nucile...toate fac... articol complet
{Raspberry Yogurt Muffins} - Muffins cu iaurt si zmeura
Data:08.11.2012O reteta pe cat de simpla, pe atat de buna. Si foarte versatila pe deasupra. Puteti folosi orice... articol complet
{Pink Pavlova with Raspberry White Wine Compote} - Pavlova cu sos de zmeura si vin alb
Data:08.11.2012Ador bezelele inca de cand eram o pustoaica. Au fost de fapt si primele dulciuri pe care am... articol complet
{Tortul Sultanului} - A cake fit for a prince
Data:07.11.2012Trei cuvinte au stat la baza acestui tort: ciocolata, migdale si pere, intr-o combinatie cum nu... articol complet