Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 04.11.2011
Pregatim orezul ca pe pilaf doar ca inainte sa se fiarba de tot se adauga lg de sos soia, se stinge focul si se acopera cu un capac. Intre timp se taie pieptul fasii, se asezoneaza cu condiment de pui si se pune la calit in putin ulei de...
mai multe
publicat la 26.02.2013
Termometru cu ecran LCD
Rola de folie pentru prajituri
Set de 4 pahare de whisky
Set de 2 role de acetat pentru patiserie
Set de 2 borcane de depozitare
Perna ergonomica Karll
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 8
la 10:35
ieri la 10:06
pe 11.11 la 11:02
pe 10.11 la 10:50
de Constelatialeu 9
pe 08.11 la 16:18
5 comentarii
4 comentarii
7 voturi
6 voturi
5 voturi
Bucataras
RODIMUR
MotanLaOale
vic 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
Chris13 1
Rocsi 9
458 puncte
Sidy 1
200 puncte
Lau 9
159 puncte
Andra_Constantinescu 6
112 puncte
mihaelar63 9
100 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Pui lipicios cu orez salbatic
Pregatim orezul ca pe pilaf doar ca inainte sa se fiarba de tot se adauga lg de sos soia, se stinge focul si se acopera cu un capac. Intre timp se taie pieptul fasii, se asezoneaza cu condiment de pui si se pune la calit in putin ulei de...