Bun venit!LOGIN • CONT NOU
1
Bucatarasincepator
Bucataras din 28.04.2014
Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma. Restul de faina se amesteca intr-un castron cu zaharul...
mai multe
publicat la 28.04.2014
Placa de tocat fata-verso
Tava de copt originala pentru prajituri si pizza
Set de cutite si accesorii de bucatarie pentru copii
Rola de folie pentru prajituri
Lumanare parfumata
Pensula de patiserie
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de vasimur 4
la 15:08
de Bucataras 6
la 08:23
de Rocsi 9
pe 03.05 la 20:27
pe 02.05 la 10:06
pe 02.05 la 09:29
4 comentarii
4 voturi
Bucataras
RODIMUR
bianca92 1
Ureaza-i "La Multi Ani!"
larisa_22 1
RALUCAELENA 1
oanapl 8
2000 puncte
Valclaudia 9
107 puncte
vasimur 4
81 puncte
RODIMUR 8
56 puncte
MotanLaOale 8
49 puncte
Bucataras.ro [email protected]
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!
Placinte cu gem
Intr-o oala mai mica se incalzeste 100 ml de lapte, se pune drojdia, 1 lingura de zahar si 2 linguri de faina. Se amesteca si se lasa timp de 10 minute pana cand drojdia se face ca spuma. Restul de faina se amesteca intr-un castron cu zaharul...