
publicat la 27.10.2014
publicat la 26.10.2014
publicat la 26.10.2014
Se anunţă zile toride. Cuptorul în care te coace destinul e mai mult decât strâmt şi lipsit de comfort. Putea şi ei să te frăgezească într-un spaţiu mai generos. În altă ordine de idei, nu uita că joia viitoare ai repetiţie la teatrul de păpuşi. Ţi-au luat sfori noi.
Bucataras.ro
[email protected]
Milkshake cu cirese si zmeura
Spalam fructele si le curatam de codite , scoatem samburii cireselor si le punem in blender impreuna cu mierea . Se mixeaza 2-3 minute si apoi se adauga laptele . Se mai mixeaza 1-2 minute . Se serveste rece . Pofta buna !!!
Capsunato-ciresata
Spalam ciresele si capsunii , le curatam de codite si le introducem intr-o damigeana, de preferat de sticla, (eu am avut doar de plastic de la aparatul de apa). Punem cele 3 kg. de zahar peste fructe, legam gura vasului cu un tifon si asezam la soare sticla pentru macerare pana ce se topeste...